Gardā pica

2011. gada 9. marts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Sagriež visas sastāvdaļas (lielums - kā nu kuram patīk, es griežu kubiciņos), arī daudzums atkarīgs no tā, kā pašam tīk - vairāk vai mazāk.
Foto: Receptes.lv
2. Pannu iesmērē nedaudz ar eļļu un klāj iekšā mīklu.
Foto: Receptes.lv
3. Uzklāj tomātu mērci un majonēzi (daudzums pēc pašu vēlmēm). Šajā gadījumā tomātu mērce 5 ēdamkarotes, majonēze - 2 ēdamkarotes.
Foto: Receptes.lv
4. Tad saliek visus produktus, secība nav noteicoša, bet kā pašu pēdējo augšpusē beram sieru. Liek cepties 200 - 220 grādos aptuveni 20 min.
Foto: Receptes.lv
5. Kad gatava, picu sagriež.
6. Labu apetīti!
Uz augšu