Ātrie kāpostu tīteņi

5 1
Gatavojot pēc šīs receptes, ēdiens ir maigs, var droši dot maziem bērniem.

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1/2 galviņa svaiga kāposta
  • 150 g rīsu
  • 2 nelieli sīpoli
  • 1 tējk. dārzeņu garšvielas
  • 8 ēd. k. tomātu mērces
  • 3 ēd. k. eļļas
  • 300 ml ūdens

Pagatavošana

45 min.
  1. Ņem vidēji lielu kāposta galviņu, nogriež pusi, to sasmalcina.
    Ņem vidēji lielu kāposta galviņu, nogriež pusi, to sasmalcin...
  2. Sagriež vidēji smalki sīpolu. Malto gaļu ar sīpoliem apcep.
    Sagriež vidēji smalki sīpolu. Malto gaļu ar sīpoliem apcep.
  3. Viegli apcep arī sasmalcināto kāpostu.
    Viegli apcep arī sasmalcināto kāpostu.
  4. Pannā ar augstām malām kārto, kāpostus, noskalotus rīsus, un apcepto malto gaļu, pārkaisa ar garšvielām. Uzlej ūdeni un sautē 20 min. uz vidējas uguns.
    Pannā ar augstām malām kārto, kāpostus, noskalotus rīsus, un...
  5. Beigās pārlej ar tomātu mērci, un vēl pasautē 5 min. Gardēži, kuri vēlas stiprāku, var likt klāt piparus un ķiplokus.

    Labu apetīti!
    Beigās pārlej ar tomātu mērci, un vēl pasautē 5 min. Gardēži...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Karina 2013. gada 16. janvāris 08:48
Es meiginaashu .. novelat man veiksmi!! ;)
MZO 2012. gada 10. janvāris 15:33
Īstenībā tos tā arī sauc par ātrajiem tīteņiem! :p
ivars 2012. gada 9. janvāris 19:31
mans iecienitais tagad taisu :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni