Hmeli-suneli

2011. gada 7. marts
Foto: Vita Sīle
Pagatavošana
15 min
1. Tātad - visas sastāvdaļas tiek samaltas kafijas dzirnaviņās bezmaz līdz pulverveida stāvoklim, samaisītas kopā lielā bļodā, sabērtas burkā un tad lietotas pēc vajadzības un DEVĪGI;)
2. Garšviela, raksturīga gruzīnu virtuvei. Gruzīni (arī es;)) devīgu roku to kaisa dajebkuros ēdienos (gan ne saldajos)!
3. Patiesībā hmeli-suneli ir šausmīgi daudz veidu, jo sastāvdaļas tiek kombinētas pēc garšas. Un šeit būs mana mīļākā kombinācija (noskatīta no I.Pohļobkina), kurai arī katru reizi ir drusku citas garšas nianses, jo proporcijas nosaku "uz aci", vai arī gadās, ka nav nopircies kāds no ingredientiem.
Uz augšu