Biezpiena torte ar šokolādes glazūru

4 1

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 500 g biezpiena
  • 4 olas
  • 150 g sviesta
  • 200 g Selgas cepumu
  • 1 glāze cukura
  • 2 tējkarotes vaniļas cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • Glazūrai:
  • 100 g melnās šokolādes
  • 2 ēdamkarotes sviesta

Pagatavošana

60 min.
  1. Sasmalcina cepumus un sajauc tos ar izkausētu sviestu.
  2. Pagatavoto masu liek cepamajā traukā.
  3. Biezpienu sajauc ar olu dzeltenumiem, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un miltus. Beigās masā iecilā arī saputotus olu baltumus.
  4. Visu klāj traukā uz cepumu kārtas un cep 170 grādos līdz virsējā kārta ir brūna.
  5. Uz mazas uguns katliņā izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej gatavajai kūkai.
    Uz mazas uguns katliņā izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej...
  6. Labu apetīti! :)

Komentāri

Vita 2015. gada 29. oktobris 21:01
Garšīgs sacepums sanāca, bet par torti to nenosaukšu
ilze 2015. gada 27. maijs 11:59
Liels paldies par recepti.Loti laba,viegli,atri,garsigi...Paldies
Elinciks 2013. gada 1. decembris 17:51
ļoooooti garšīgi sanāca!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize