Mājas cīsiņi mīklā

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g milti
  • 10 g sviests
  • 15 g raugs
  • 1 ola
  • 100 ml piens
  • 10 cīsiņi
  • 15 g cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

80 min.
  1. Bļodā sajauc miltus, sviestu, raugu, olu, cukuru, sāli un miltus.
    Bļodā sajauc miltus, sviestu, raugu, olu, cukuru, sāli un mi...
  2. Mīklu vienmērīgi sajauc līdz tā ir gluda. Kamēr mūsu mīkla uzrūgst, tikmēr apcepam cīsiņus.
    Mīklu vienmērīgi  sajauc līdz tā ir gluda. Kamēr mūsu mīkla...
  3. Pēc stundas, kad ir redzams, ka mīkla ir uzrūgusi, to paspaidam, lai atbrīvotos mīklā esošais gaiss. Sadlam mīklu 10 daļās, un katru izrullējam garā desiņā.
    Pēc stundas, kad ir redzams, ka mīkla ir uzrūgusi, to paspai...
  4. Ietin katru cīsiņu un liec uz cepešpannas, kur iepriekš uzlikts cepampapīrs un atstāj uz 20 minūtēm.
    Ietin katru cīsiņu un liec uz cepešpannas, kur iepriekš uzli...
  5. Pēc 20 minūtēm sakul olu un pārzied cīsiņus. Uzber arī sezama sēkliņas, (ja vēlams) kas cepot kļūs kraukšķīgas. Cep 180 grādos 10 minūtes vai kamēr tās iegūst zeltainu nokrāsu.
    Pēc 20 minūtēm sakul olu un pārzied cīsiņus. Uzber arī sezam...
  6. Lai izdodas! Lai gardi garšo!

Komentāri

laura 2012. gada 7. janvāris 22:41
sakuma vai tad ir jaliek divreiz milti ta ir uzrakstits ???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize