Cepta karbonāde citronu marinādē

4 1

Sastāvdaļas

  • 700 g cūkgaļas kakla karbonādes
  • 4 sīpoli
  • 1 citrons
  • 1 citronzāle
  • Sviests
  • Olas
  • Milti
  • Balsamico
  • Gaļas kopējas garšvielas
  • Persilāde
  • 0.5 l ūdens

Pagatavošana

250 min.
  1. Gaļu sagriež mazos gabalos un izklapē, apkaisa ar sāli pipariem un garšvielām.
    Gaļu sagriež mazos gabalos un izklapē, apkaisa ar sāli pipar...
  2. Sagatavotu gaļu apviļā miltos un iemērcē sakultās olās.
    Sagatavotu gaļu apviļā miltos un iemērcē sakultās olās.
  3. Uz pannas sakarsē eļļu un apcep karbonādes no abām pusēm.
  4. Sīpolus un citronzāli sagriež ripiņās un apcep sviestā, pievienojot persīladi.
  5. Bļodā ielej 0.5 l ūdens, balsamico pēc garšas, ripiņās sagrieztus citronus un apceptus sīpolus, sāli (sāls vietā var likt sojas mērci un nedaudz medus), visu kārtīgi apmaisa un liek iekšā apceptās karbonādes.
  6. Liek ledusskapī marinēties, pēc dažām stundām ir gatavs ēšanai!

    Labu apetīti!
    Liek ledusskapī marinēties, pēc dažām stundām ir gatavs ēšan...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni