Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta karbonāde citronu marinādē

2011. gada 28. februāris
Foto: Jevgēnija
Pagatavošana
250 min
1. Gaļu sagriež mazos gabalos un izklapē, apkaisa ar sāli pipariem un garšvielām.
Foto: Jevgēnija
2. Sagatavotu gaļu apviļā miltos un iemērcē sakultās olās.
Foto: Jevgēnija
3. Uz pannas sakarsē eļļu un apcep karbonādes no abām pusēm.
4. Sīpolus un citronzāli sagriež ripiņās un apcep sviestā, pievienojot persīladi.
5. Bļodā ielej 0.5 l ūdens, balsamico pēc garšas, ripiņās sagrieztus citronus un apceptus sīpolus, sāli (sāls vietā var likt sojas mērci un nedaudz medus), visu kārtīgi apmaisa un liek iekšā apceptās karbonādes.
6. Liek ledusskapī marinēties, pēc dažām stundām ir gatavs ēšanai!

Labu apetīti!
Foto: Jevgēnija
Uz augšu