Lavašs ar lasi

2011. gada 24. februāris
Foto: Kristaps Gerliņš
Pagatavošana
20 min
1. Visu sagatavojam
Foto: Kristaps Gerliņš
2. Izklajam lavašu izsmērējam pa virsu kausēto sieru(kauseto sieru labak ~2h iepriekš izņemt no ledusskapja lai vieglāk ir uzsmērēt)
Foto: Kristaps Gerliņš
3. Tad ņemam iepriekš sagriestus laša gabaliņus izmētājam pa visu lavašu, sagriežam dilli to arī izklājam pa lavašu un ņemam svaigo gurķi sagriežam salmiņos izmētajam pa lavašu(no tā gara gurķa es izmantoju ~1/4 daļu protams var vairak un var mazāk) un pa virsu uzspiežam majonezes kartu lai aptuveni kad rullēs viss apklājas un ir sulīgāks
Foto: Kristaps Gerliņš
4. Cieši sarrulejam
Foto: Kristaps Gerliņš
5. Ietinam pārikas plevē vai follijā(tas lai lavašs neapžūtu no ārpuses) un ieliekam uz 1h ledusskapī lai ievelkās gardums
Uz augšu