Suliga cukgala ar risiem

5 1

Sastāvdaļas

  • Cukgala
  • Sipoli
  • Darzeni ( var nemt sasaldeto darzenu maisijumu)
  • Risi
  • Saldais krejums
  • "Knorr" Bulionetka-buljons ar grilletas galas garsu-merces baze.Majas gaume
  • Darenu buljona kubicins

Pagatavošana

45 min.
  1. Sakuma jaiemarinee cukgala. Sagriezt stremelites apm. 2 cm platas.
  2. Tad sagiezt sipolus
  3. planas stremelites! Pievienot galai.
  4. Klat pievienot svaigi maltus melnos piparus,pus tejkaroti cukura,
  5. etiki un garsvielas pec garsas. Es pievienoju tas kas attela.
    etiki un garsvielas pec garsas. Es pievienoju tas kas attela...
  6. Ielik to visu ledusskapi uz kadam 2 stundam!
    Ielik to visu ledusskapi uz kadam 2 stundam!
  7. Pec iznemsanas no ledusskapja pievienot nedaudz saspiesta kiploka.
  8. Uzkarset pannu ar ellu.
    Uzkarset pannu ar ellu.
  9. Uz mazas uguns to visu pasautet kadas 15 min
    Uz mazas uguns to visu pasautet kadas 15 min
  10. Pievienot sveistu
    Pievienot sveistu
  11. Pagriezt uguni lielaku,cept lidz paliek bruna gan gala,gan sipoli!
  12. Pievienot "Knorr" Bulionetku- pagaidit lidz ta izkust.
    Pievienot "Knorr" Bulionetku- pagaidit lidz ta izk...
  13. Pievienot saldo krejumu,ta lai tas parklaj galu.
    Pievienot saldo krejumu,ta lai tas parklaj galu.
  14. Uz mazas uguns pasautet minutes 5.
  15. Pievienot,velams svaigus,sagrieztus petersilus!
    Pievienot,velams svaigus,sagrieztus petersilus!
  16. Gatavs!!!
  17. Risu pagatavosana:
  18. Liek varities risus,pievienojot sali un darzenu buljona kubiku.
    Liek varities risus,pievienojot sali un darzenu buljona kubi...
  19. Kamer risi varas uz sakarsetas pannas,uz mazas uguns,liek sauteties darzenus (pec izveles).
    Kamer risi varas uz sakarsetas pannas,uz mazas uguns,liek sa...
  20. Kad risi gatavi,tos nosusina un liek klat darzeniem uz pannas.
    Kad risi gatavi,tos nosusina un liek klat darzeniem uz panna...
  21. Samaisa un minutes 5 pasaute.
  22. Gatavs!!!
  23. LUK TA TAS VISS KOPA IZSKATAS!! --->>
    LUK TA TAS VISS KOPA IZSKATAS!! --->>

Komentāri

Annushka 2011. gada 8. maijs 16:39
Paldies,sanāca ļoti gardi ;)
Knor gan nelietoju,bet vienkārši sašķaidiju miltus ūdenī un pielēju,lai iebiezinātu,bet sanāca labi :)
Julija 2011. gada 26. februāris 09:06
Ja kadam nav saprotams,var pameklet ko citu! Diemzhel nelietoju latvieshu shriftu! ;)
Muris 2011. gada 25. februāris 14:36
Viktor! Ja Tev recepte patika, palīdzi dāmai salabot pareizrakstības kļūdas. Ja gribi labāku novērtējumu - failus saglabā pie sevis un palabo kodu pirms spied "Pievienot":

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni