Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīti tomāti ar baklažāniem un kūpinātām zivīm

2011. gada 22. februāris
Foto: signe kalnņa
Pagatavošana
60 min
1. nogrieziet tomātiem augšu.ar tējkaroti uzmanīgi izdobiet iekšu.ieberiet tomātos sāli un 3-4 minūtes paturiet.kamēr sāks izdalīties sula.pēc tam tos apgāziet uz papīra dvieļa un paturiet tā 20 min .
2. balažānu sagriest šķēlītēs zpbārstiet ar sāli.pēc 10 min nomazgājiet tekošā ūdenī,nosusiniet un lieciet ae eļļu ietaukotā plātī.cepiet 10 min 180 grādus karstā cepeškrāsnī.
3. sīpolus smalki sakapājiet kopā ar toātu mīkstumu.baklažānu un zivis sagrieziet kubiņos.
4. visu sajauciet,garšai pievienojiet sāli un piparus.ar šo masu pildiet izdobotos tomātus.lieciet tos uz plāts ,kas ieziesta ar eļļu.katru tomātu pārlejiet ar olas un saldā krējuma saputotu masu.ievietojiet plāti cepeškrāsnī un cepiet 15 min.
Uz augšu