Sākums > Receptes > Uzkodas

Lavašs ar šķiņķi

2011. gada 20. februāris
Foto: Kristaps Gerliņš
Pagatavošana
20 min
1. Visu sagatavo.
Foto: Kristaps Gerliņš
2. Vienādi apsmērē lavašu ar kausēto sieru (labāk pirms smērēsanas sieru turēt istabas temp. lai būtu vieglāk uzsmērēt).
Foto: Kristaps Gerliņš
3. Dilles sakapā, šķiņķi sagriež aptuveni tādos gabaliņos.
Foto: Kristaps Gerliņš
4. Uz lavaša vienādi izklāj šķiņķa gabaliņus, pārber dilles.
Foto: Kristaps Gerliņš
5. Sagriež tomātu ripās, bet gurķi salmiņos. Tad pa vidu liek tomātu strēmeli un blakus liek gurķa strēmeli, pa virsu izklāj majonēzi, lai būtu sulīgāks.
6. Cieši sarullē.
Foto: Kristaps Gerliņš
7. Satin lavašu pārtikas plevē vai follijā un ieliek ledusskapī uz 1h lai lavašs savelkās ar gardumiem, tad ņem ara un sagriež gabalos, un pasniedz kā vien gribās.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu