Sākums > Receptes > Zupas

Indiešu vistas zupa ar tomātiem

2011. gada 19. februāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. ielej katla dibenā oliveļlu un uz lēnas uguns pievieno karija pastu (1 paciņu) - viegli apcep. Tad pievieni vienu vistas fileju sagrieztu gabaliņos un turpina cept (nedrīkst pārcept) pievienojot sīpolu 1gb smaki sagriezts puslokos. kad sīpoli paliek mīksti , vists ar jau gatava, pielej ūdeni , lai pārsedz minēto sastāvu, lēnām vāra, pieliekot 1 ķekaru vīnogu tomātu, kas ir pārgriezti uz pusēm, kad viss ir pāris minūtes pavārijies pievieno kokosa pienu 1/2 buņdžas un pagada, līdz uzsit burbuli. labu apetīti.
Uz augšu