Teļa gaļas mērce ar sēnēm un sinepēm

5 1
Teļa gaļas mērce ar sēnēm un sinepēm
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g teļa gaļas
  • 200 g šampinjonu
  • 1 sīpols
  • 30 g taukvielu
  • 1 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 tējk. sinepju
  • 1 glāze/s buljona
  • Malti pipari
  • Sāls

Pagatavošana

70 min.
  1. Sagriež gaļu gabaliņos, apbārsta ar sāli, pipariem, apviļā miltos un sacep.
  2. Liek gaļas gabaliņus sautējamā traukā (pīlē), pielej buljonu, pieliek ripiņās sagrieztus sīpolus, sagrieztus šampinjonus, uzliek vāku un sautē.
  3. Kad gaļa kļūs mīksta, pievieno skābo krējumu un sinepes - samaisa.
    Pasniedz teļa gas mērrci kopā ar kartupeļiem.

    Lai labi garšo!
    Kad gaļa kļūs mīksta, pievieno skābo krējumu un sinepes - sa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vita 2011. gada 13. februāris 15:06
Aizmirsu pibilst ka gaļa jācep kamēr tā kļūst mīksta un brūngana:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni