Sākums > Receptes > Brokastis

Omlete ar brokoļiem un tomātiem

2005. gada 5. maijs
Foto: Shutterstock.com
Omlete ir izcils ēdiens, kuru baudīt kā brokastīs, tā arī pusdienās un vakariņās. Klasiskajai omletei ar tomātiem pievieno brokoli - būs divreiz košāk, divreiz garšīgāk.
Pagatavošana
25 min
1. Brokoļus sadala mazās rozetītēs un mazliet apvāra. Ja ņem saldētos, vārīt nevajag.
2. Sīpolus rupji sagriež.
3. Tomātus applaucē, novelk miziņas un sasmalcina.
4. Liek sakarsētā eļļā un cep maisot, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi un mazliet zeltaini.
5. Olas kārtīgi kuļ, tad pievieno krējumu un pienu un vēl mazliet pakuļ.
6. Pārlej dārzeņiem, uzliek vāku un cep uz lēnas uguns.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu