Pīle ar apelsīnu risoto un upeņu mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • Pīles krūtiņa 0.180 (kg)
  • Sāls 0.002
  • Pipari 0.001
  • Cepamā eļla 0.050
  • Rozā pipari 0.001
  • Timiāns 0.010
  • Risotto bāze 0.0150
  • Apelsīnu filejas 0.100
  • Saldais krējums 0.050
  • Piedevas
  • Bumbieris 0.050
  • Zaļumi 0.005
  • Upeņu mērce 0.050

Pagatavošana

25 min.
  1. Pīle
  2. Ņemam pīli un ierīvējam ar garšvielām – timiānu , sāli , pipariem ,rozā pipariem. Apcepam uz pannasno abām pusēm . Liekam krāsnī , cepam 190 C minūtes 8-9.
  3. Apelsīnu risotto.
  4. Ņemam 1 porciju risoto bāzi , liekam katliņā , pievienojam saldo krējumu , apelsīnu sulu, sāli. Kad esam jau uzsildījuši,iemaisām tajā apelsīnu filejas, saudzīgi , lai tās neizjūk.
  5. Bumbieru sarkanīna
  6. Upeņu mērce

Komentāri

Elina 2012. gada 27. aprīlis 22:03
Recepte laba, bet apraksts vājš

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni