Ātrais biezpiena krēms

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g. Vājpiena biezpiens
  • 3 olas
  • 400 g. saldais krējums (35%)
  • Rīvēta citrona miziņa
  • Cukurs pēc garšas
  • 4 tējk. želantīns

Pagatavošana

15 min.
  1. Biezpienu saspaida ar karoti klāt pievieno rīvētu citrona miziņu un nedaudz cukuru.
  2. Sakuļ ar mikseri - 3 olu dzeltenumus un cukuru, tajā laikā uzbriedina želantīnu (apm. 3/4 glāzes ūdenī). Kad uzbriedināts - izkausē karsta ūdens peldē un pievieno biezpiena masai.
  3. Saputo putukrējumu ar cukuru. Atsevišķā traukā saputo olu baltumus ar cukuru. Putukrējumu un olu baltumus iecilā biezpiena masā.
  4. Masu salej traukā un ļauj sastingt ~1h.
  5. Pasniedz ar ķīseli. ;)

Komentāri

Iveta 2016. gada 15. marts 18:37
Tik tiešām,ko ar olas dzeltenum????
Māris 2014. gada 12. decembris 17:12
olu baltums ar cukuru neputojas.bet visā visumā tīri labi sanāca
greenninch4@inbox.lv 2014. gada 15. novembris 18:46
Es piejaucu olu dzeltenumus pirms salda krejuma un olu baltumumu iecilasanas.Loti loti loti garsigi sanaca.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti