Pupiņu un čilli zupa

5 1
Kolekcijas: Veselīgās

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols, sasmalcināts
  • 2 seleriju kāti, sasmalcināti
  • 1 paliels burkāns, sagriezts nelielos gabaliņos
  • Olīveļļa
  • Čilli pārslas, šķipsniņa
  • 1 /2 tējkarote maltās Indijas ķimenes
  • 400 g sakāpāti tomāti savā sulā
  • 400 ml dārzeņu buljons
  • 400 g pupiņas (ieteicams melnās) (skārda bundžā)
  • Krējums/naturālais jogurts
  • Koriandrs, sasmalcināts

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņā, olīveļļā apcep sīpolu, seleriju un burkānus līdz tie kļūst mīksti;
  2. Pievieno čilli pārslas, ķimenes un pasautē ~1 min.;
  3. Pievieno tomātus, buljonu un pupiņas. Visu samaisa;
  4. Uz lēnas uguns sautē ~25 min., līdz dāzeņi gatavi.
  5. Pasniedz ar krējumu/jogurtu un svaigu koriandru.
  6. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas