Ātrā (un labā!) picas mīkla

5 1

Sastāvdaļas

  • 25 g rauga
  • 300 ml silta ūdens (istabas temperatūras), var izvēlēties 1/2 ūdens+1/2 piena
  • Šķipsna sāls
  • 2 -3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 15 -20 ēdamkarotes miltu (vēlams izsijātu)

Pagatavošana

60 min.
  1. Raugu izšķīdina nelielā daudzumā ūdens, pievieno eļļu, sāli, noslēgumā - miltus. Iejauc mīklu, raudzē ~30 min.
  2. Uz tīras virsmas uzlej mazliet olīveļļas, izsmērē laukumu, kas tiks atvēlēts mīcīšanai, ar ieeļļotām rokām izņem no bļodas mīklu un, ielokot malas uz vidu, pārmīca mīklu. ! Pārtrauc mīcīt tiklīdz sāk lipt pie rokām. Raudzē siltumā vēl 10-15 minūtes. Atkārtoti izraudzētu mīklu liek uz pannas, kura nokaisīta ar miltiem, izveido apaļu plāti, pārklāj virsmu ar vēlamo pildījumu un liek cept. Gatava ~ 15- 20 min, cepot 200 grādu temperatūrā cepeškrāsns augšdaļā.

Komentāri

Inguna 2015. gada 30. decembris 19:11
Vieglak ir nopirkt sasaldetu milu maksima un iznakums bus 10 reizes labaks
Inguna 2015. gada 30. decembris 19:08
Pica sanaca labi , bet mikla nebija diezko laba!Vajadzeja vairak miltu un mazak rauga, ar sali ari nevajadzetu parforset, jo kad uzberu nedaudz sali visa pica kluva loti divaina karta cieta un loti sala kau gan uzberu sali loti maz!
maris 2015. gada 9. augusts 19:07
miltus vajadzēja uz pusi vairak.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize