Sākums > Receptes > Deserti

Kreptīgās plātsmaizes

2011. gada 8. janvāris
Foto: Receptes.lv
Man nepatika,ka liekot mīkla tās pierktās,ar tiem bālajiem dzeltenumiem olas, mikla vienmer vienalga nav skaisti dzeltena.
Sagadījās,ka taisīju ķirbju sulu un vienlaicīgi ņēmos er mīklu.Vecu eksperimentu, un paliku ļoti apmierinata.Ķirbji taču ir ļoti veselīgi.Bulku pamats tagad man vienmēr ir skaists,dzeltens.
Pagatavošana
120 min
1. Palasiet,ko raksta uz rauga paciņas,lai nekļūdītos!!!
2. Samaisiet raugu ar sausiem miltiem,tad pievienijiet piedevas.Mīlka man vienmēr labi uzrūgst sitā vietā pec 1 stundas.
3. Tas ir pamats.Mīkla izskatās ļoti skaisti dzeltena.
4. Ja man beigās jau pietrūkst,ko likt virsū plātsmaizei, cepu tāpat, bez nekā salda.Arī ļoti labi,bet var arī iesmērēt vidū pēc tam,kad jau padziest , piemēram ievārījumu.
Uz augšu