Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar skumbrīju

2011. gada 4. janvāris
Foto: Bonifācijs
Pagatavošana
25 min
1. Attaisa makaronu paciņu un uzliek vārīties, var ņemt jebkādus makaronu veidus, bet es ņemu spageti. Kamēr vārās makaroni jāuzkarsē panna un smalki sagriezti tomāti jāieber tajā lai sautējas, nedaudz pasautētajos tomātos pievieno abas konservu bundziņas skumbrījas(labāk savā sulā), bet var protams ar eļā un tomātu mērcē, vienkārši man labāk garšo šādi. Pannā visu samaisa un saspaida lai sanāk bieza mērcīte, kad tas ir gatavs pievieno nedaudz no sagatavotajiem zaļumiem un garšvielas. Tikkai nevar aizmirst par makaroniem kad viņi ir novārijušies, nolej ūdeni un ieliek 100 gramus sviesta katlā lai nesalīp un garšai. Tad kad mērce ir gatava spageti makaronus ieber panā un pievieno atlikušos zaļumus un visas sastāvdaļas rūpīgi apmaisa, lai spageti makaroni nezaudētu savu garumu, bet mērce būtu apkārt visiem makaroniem.
2. Viss ēdiens ir gatavs, tā kā makaroni ar skumbrīju liksies pasausi, es tos padodu ar kečupa un majonēzes mērci - vienkārši sajauciet kečupu ar majonēzi 70 %majonēze un 30 % kečups kā arī var pievienot zaļumus un vola atri un ticiet man garšīgi :) labu apetīti!
Uz augšu