Picas mikla(kraukskiga)

3 1

Sastāvdaļas

  • 7 g sausā rauga pulvera
  • 235 ml silta ūdens (40 C)
  • 275 g kviešu miltu
  • 30 ml olīveļļas
  • 10 g cukura
  • 5 g sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. "Picas pamatne (kraukšķīga)" pagatavošana: 50 min.
  2. Mazā bļodiņā izšķīdina raugu ūdenī. Ļauj pastāvēt 10 min.
  3. Lielā bļodā miltus sajauc ar olīveļļu, sāli, cukuru, pievieno rauga šķidrumu un mīca, līdz izvedojas mīkla. To apsedz ar dvieli un ļauj uzrūgt 30 min. Pa to laiku sakarsē cepeškrāsni (175 C).
  4. Mīklu plāni izveltnē uz miltainas virsmas, uz tās liek to, kas pašam garšo un cep aptuveni 20 min.

Komentāri

samurais 2014. gada 26. decembris 19:45
Milti bij jaliek vairak
Kristine 2011. gada 12. decembris 00:17
Mikla loti laba un vienkarsa. Paldies. Bet man gan miltus sanaca biku vaira pielikt neka recepte...
Beāte 2011. gada 26. maijs 20:30
Es gan cepu tikai 10 min pirms metu pildījumu virsū un iespējams ne līdz galam, bet daudz garšīgāk par paciņu mīklu.. Vienīgi šausmīgi uzbrieda cepot - varēja izrullēt daudz plānāku. Citādi fantastika mīkla un izmantošu šo recepti vēl ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti