Mājas rafaello

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena ar cukuru
  • 500 g kokosriekstu skaidiņu
  • Mandeles

Pagatavošana

30 min.
  1. Iebiezināto pienu sajauc ar kokosriekstu skaidiņām viendabīgā, stingrā masā. (nedaudz skaidiņu atstāj apviļāšanai)
  2. Patur ledusskapī, līdz masa nedaudz sacietē.
  3. Ar rokām veido nelielas bumbiņas, ja vēlās, vidū var iespiest mandeli.
  4. Bumbiņas apviļā kokosriekstu skaidiņās, novieto ledusskapī uz 24 h. Pirms ievietošanas ledusskapī bumbiņas būtu ieteicams apklāt ar plēvi, lai nesasūcas citu ēdienu smaržas.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Lauriņa 2014. gada 27. janvāris 15:54
Es liku iebiezināto pienu ar kakao... Tas ir daudz stingrāks..;)
ļoti garšīgi un nemaz nav tik saldi... un masa ļoti labi turas ko[pā...:)
Natālija 2011. gada 8. augusts 13:47
Jūsu receptē pietrūkst sviesta, tad Rafaelo būs netik salda un turēsies kopā!
Elinito_LV 2011. gada 3. janvāris 13:48
Es arī pagatavoju tikai man nejuka ārā jo liku mazāk iebiezinātā piena.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti