3. Izklapēto gaļu apkaisa ar sāli, pipariem un vienā malā liek pāris strēmelītes žāvētās gaļas.
Foto: TeddyWife
4. Gaļu ar pildījumu sarullē un aizsprauž ar zobu bakstāmajiem, vai ar kaut ko līdzīgi zobu bakstāmajiem (kas nu mājās ir atrodas). Var arī aizsiet ar diegu.
Foto: TeddyWife
5. Kad viss ir satīts, gaļa jāapbrūnina uz pannas. Pielej nedaudz eļlas pannā un apcep no abām pusēm.
Foto: TeddyWife
6. Tad liek apbrūninājušos rullīšus katlā ar ūdeni un vāra uz vidējas uguns vismaz 40 - 60min.
Foto: TeddyWife
7. Pa to laiku var pagatavot piedevas - uzvārīt kartupeļus vai ko citu.. :)
8. Kad pagājušas 40-60min rullīšus ņem laukā. Var izvilkt zobu bakstāmos (var arī atstāt). Šķidrums, kas palicis katlā lieliski noder mērces patavošanai - pielej saldo krējumu un pieliek vienu, divas ēdamkarotes miltu.