Makaroni pa flotski

4 1

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa
  • Makaroni (krāsainie tārpiņmakaroni)
  • Spilvas Ķīnas saldskābā mērce ar ananāsiem
  • Sīpols
  • Garšvielas

Pagatavošana

25 min.
  1. Katliņā liek vārīties makaronus.
  2. Maltai gaļai pievieno garšvielas, sagrieztu sīpolu un liek cepties uz pannas, kad maltā gaļa ir apcepusies klāt pievieno kečupu, vēl nedaudz pacep un visu masu pievieno nokāstajiem makaroniem.
  3. Tad visu kārtīgi samaisa un ēdiens gatavs!
    Tad visu kārtīgi samaisa un ēdiens gatavs!
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

marika 2010. gada 21. decembris 14:35
eem.. tie makaroni maksāja 1,60 Ls nevis 0.80 sant vik!! :) un jaa tie ir mani pa flotski [pa savam] un ar ceptu malto gaļu, jo varīta gaļa man nekad nav garšojusi :)
Beciņa-peciņa 2010. gada 21. decembris 12:57
Piekrītu iepriekšējam komentāram. Tie nebūs nekādi makaroni po flotski. Makaroniem po flotski gaļas gabalu vispirms izvāra, tad samaļ, nevis cep malto gaļu. Ar ceptu malto gaļu, lai arī garšīgi, bet sanāk pavisam cits ēdiens.
vik 2010. gada 21. decembris 11:45
Gluži pareizais pa flotski nav, bet kautkāda modifikācija varētu būt.
Man pašam visvairāk patīk RIMI makaroni. Cena laba un garša arī labāka nekā Italpastām un citiem makiņiem pa 80saniņiem.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni