Rausis ar bumbieriem

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 gl. miltu
  • 200 gr. margarīna
  • 1.5 gl. cukura
  • 3 olas
  • 200 gr. krējuma
  • 1 tējk. sodas
  • 1 /2 tējk. citronskābes
  • Svaigi vai konservēti bumbieri
  • 1 gl. cukura
  • 1 litrs ūdens

Pagatavošana

35 min.
  1. Saputo margarīnu, pa vienai pievieno olas un cukuru.
  2. Pieliek krējumu, kurā jau ir iemaisīta soda un citronskābe.
  3. Pievieno miltus.
  4. Mīklu ielej ar margarīnu ietaukotā formā.
  5. Virspusē izkārto bumbieru pusītes(svaigus bumbierus iepriekš novāra sīrupā, kas veidots no 1 litra ūdens un glāzes cukura).
  6. Cep 180 grādos 35-40 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti