Visparastākais cūkgaļas cepetis

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas (šķinķis, karbonāde u.c.)
  • 5 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas cūkgaļai

Pagatavošana

90 min.
  1. Cūkgaļu nomazgā, notīra pāris ķiploku daiviņas un daiviņas pārgriež uz pusēm.
    Cūkgaļu nomazgā, notīra pāris ķiploku daiviņas un daiviņas p...
  2. Ja vēlas sagatavot cepeti ātrāk, pārgriež gaļu uz pusēm.
  3. Ar nazi dažādās vietās cūkgaļā sataisa caurumiņus, kur ielikt ķiploku pusītes.
  4. Apkaisa cūkgaļu ar sāli, pipariem un citām garšvielām cūkgaļai.
    Apkaisa cūkgaļu ar sāli, pipariem un citām garšvielām cūkgaļ...
  5. Liek cepamtraukā un to cepeškrāsnī. Es tajā neko neleju iekšā - ne eļļu, ne sviestu, ne ūdeni.Gaļai cepoties, izdalīsies pietiekami daudz šķidruma. Cep apmēram 200 grādos uz stundu - pusotru.
  6. Ik pa laikam gaļu apgriež.
    Ik pa laikam gaļu apgriež.
  7. Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem un sautētiem kāpostiem.

    Labu apetīti!
    Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem un sautētiem kāpostiem....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Irina 2013. gada 18. septembris 11:05
Kādas firmas garšvielas Jūs iegādāj.?
Marika 2012. gada 7. novembris 20:51
Man sanaca loti labi !!
Cepu 425 °F (man nav Celsija skala krasnij), pirmo stundu apklaju ar folliju, tad nonemu un pievienoju sagrieztus kartupelus ar sald.pipariem un aboliem. Cepu vairak ka 2 stundas, jo man bija pleca gabals(~ 3 kg), kam izgriezu kaulu.
dzērājs 2012. gada 3. oktobris 00:07
ideali, vai Tu Kata, pati visu to izfunktiereji?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni