Pupas ar burkāniem

4 1

Sastāvdaļas

  • Vienai porcijai
  • 1 neliels burkāns
  • 200 g konservētu jebkādu pupiņu
  • Maltie pipari
  • Vegeta vai citas garšvielas
  • Krējums

Pagatavošana

13 min.
  1. Sarīvē nomizotu burkānu uz rupjās sakņu rīves, liek karstā, ieeļļotā pannā. Pasautē minūtes trīs. Tad pievieno pupiņas. Pievieno arī piparus un citas garšvielas. Ja burkāns ir salds, tad garšvielu vajag vairāk. Pasautē aptuveni 5 minūtes. Ēdot pievieno krējumu.

Komentāri

Elīna 2013. gada 17. marts 19:17
Man tieši šo recepti vajadzēja un kā par laimi, visi pieminētie produkti bija man mājās. Milzīgs paldies tev Laumiņ. :)
Lote 2011. gada 29. janvāris 22:37
Pati receptes autore sevi dēvē par Laumiņu, bet receptes nosaukumā pupiņas nodēvējusi par pupām, lai gan tālāk atkal pāriet pie pupiņām. Ir cūku pupas, bet sarkanās un baltās ir pupiņas. Tie nav sīkumi. Paviršība un nevērība nav kulinārijas draudzenes.
Ija 2010. gada 9. decembris 15:42
Novāra izmērcētas( jaunās ražas var nemērcēt) pupiņas, apsautē uz pannas rīvētu burkānu, var sīpolu un papriku arī, pieliek novārītās pupiņas, pieliek krējumu, vai krējumu un tomātu mērci, vai tikai tomātu mērci. Var likt apceptu gaļu, speķi, desu. Kas tīk, vai kas ir pieejams. Katrā ziņā plānam maciņam vairāk derēs vārāmās pupiņas. Lai nebiedē pupiņu vāŗīšana, var vārīt visu iepakojumu 1 kg. Pievienojot eļā apceptu sīpolu, burkānu un tomātu mērci, burciņa un vāku virsū.Glabājas labi. Var ēst kā salātus, vai uzkarsēt ar piedevām, pievienot kartupeļu zupai. Sagatavīte ātrai paēšanai.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni