Cepti kartupeļu salāti ar zaļo citronu garšu

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu kartupeļu
  • Mērcei
  • 400 ml turku vai grieķu jogurta (Lindahls), 2 tējk. cukura, 3 ēd. k. majonēzes, 3 ēd. k. olīveļļas, 2 ēd. k. gurķu marinādes, viena zaļā citrona sula un rīvētas miziņas, 1 ēd. k. etiķa, sāls un baltie pipari
  • Pārējās sastāvdaļas
  • Viens mazos kubiciņos sagriezts dzeltenais sīpols, 100 g mazos kubiciņos sagrieztu marinētu gurķu, 10 cm plānās šķēlītēs sagrieztu krokusu, pa 2 ēd. k. sagrieztu diļļu un pētersīļu

Pagatavošana

30 min.
  1. Jāsagriež kartupeļus palielos kubiciņos vai apaļās šķēlītēs. Cepiet kartupeļus cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20–25 minūtes. Pēc tam tos atdzesējiet. Samaisiet visas mērces sastāvdaļas un uzmanīgi pievienojiet kartupeļiem un pārējām sastāvdaļām.
  2. Salāti saglabā labu garšu 1–2 dienas pēc to pagatavošanas. Salāti lieliski der ar cepešiem.

Komentāri

Aizdusa 2010. gada 6. decembris 11:34
:))Mīļā Ilona,es arī nezinu, kur te ko var izlabot, bet var tepat komentāros ierakstīt: "kļūdas labojums - 10 cm "kaut kas" īstenībā ir..." :))
Ilona 2010. gada 6. decembris 10:47
Cien. Aizdusa. Priecāšos, ja pamācīsiet, kur šajā portālā var izlabot ievietoto recepti. Paldies.
Aizdusa 2010. gada 6. decembris 10:26
10 cm plānās šķēlītēs sagrieztu krokusu--------------un kādā krāsā jābūt tiem "krokusiem"??

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni