Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kafijas torte manā gaumē

2010. gada 30. novembris
Foto: Anete Brūvere
Pagatavošana
30 min
1. Ja vēlaties gatavot biskvītu paši, tad var ņem visvienkāršako biskvīta recepti un uzcep 3 biskvīta plāksnes.
2. Sajauc divas paciņas kafijas 3in1, cukuru un pienu.
3. Lēnām vara uz uguns, līdz iegūst pabiezu masu.
4. Turpinot vārīt, pievieno sviestu.
5. Vāra un maisa, kamēr sviests ir izkusis un ir izveidojusies vienmērīga masa.
6. Stapr biskvīta plātnēm smērē šo kremu, kamēr tas vēl ir silts.
7. Ar mikseri sajauc pūderi un olas baltumus, pievieno kapočīno.
8. Uzsilda uz uguns.
9. Silto glazūru pārlej pāri biskvīta virsmai.
10. 9. Var dekorēt gan ar valriekstiem, vafeļudrumstalām, pūdercuku, nedaudz kafijas. Šeit var fantazēt.
Foto: Anete Brūvere
Uz augšu