Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Klijās panēta tilapija

2010. gada 18. novembris
Foto: Maija Strode
Klijas ir veselīgākas par miltiem un Latvijā ražotās klijas lieliski der zivju pannēšanai. Ekskluzīvā zivju garšviela no Drogheria & Alimentari (ar to man palīdzēja iepazīties receptes.lv) ir ļoti laba garšviela daudzām zivīm.
Pagatavošana
20 min
1. Zivi atlaidina, nosusina.
2. Apviļā sakultā olā un klijās.
3. Cep sakarsētā eļļā no vienas puses. Tad apgriež, uzkaisa garšvielu un cep gatavu. Pēc tam uzliek uz sietiņa lai notek liekā eļļa un otrai pusei uzkaisa garšvielu. Pasniedz ar dažādu dārzeņu salātiem.
4. Labu apetīti!
Uz augšu