Vasaras gaspačo

5 1

Sastāvdaļas

  • 900 g nomizotu un rūpīgi sasmalcinātu tomātu bez sēklām
  • 1 zaļā paprika, sasmalcināta
  • 1 gurķis sasmalcināts
  • 250 ml tomātu sulas
  • 2 daiviņas sasmalcināta ķiploka
  • 2 pilieni Tabasco mērces
  • 1 ēd. k. CANDEREL pulvera
  • 2 baltmaizes šķēles bez garoziņas
  • Bazilika lapiņas, sasmalcinātas
  • Ledus kubiņi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Tomātus, papriku, gurķi liek dziļā katlā.
  2. Tomātu sulu, ķiplokus, Tabasco, Canderel, baltmaizi sakuļ viendabīgā masā līdz biezeņa konsistencei.
  3. Visu liek katlā un vāra 30–40 minūtes.
  4. Pašās beigās iemaisa bazilika lapiņas un ledus gabaliņus – pasniedz ar svaigu baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas