Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Vienkāršā šokolādes kūka

2010. gada 15. novembris
Foto: Rama
Pagatavošana
40 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °С.
Foto: Rama
2. Ieziež kūkas formu (26–28 cm diametrā) ar margarīnu un izkaisa ar miltiem - pagriež formu tā, lai milti noklātu visu formas iekšpusi. Liekos miltus izber.
Foto: Rama
3. Katliņā izkausē margarīnu un pievieno šokolādes gabaliņus.
Foto: Rama
4. Noņem katliņu no uguns un ļauj šokolādei karstumā izkust (margarīnu un šokolādi var kausēt arī mikroviļņu krāsnī).
Foto: Rama
5. Viegli sakuļ olas ar cukuru, piejauc klāt nedaudz padzisušu šokolādes un margarīna maisījumu.
Foto: Rama
6. Ieber miltus un kanēli, sajauc viendabīgu masu un ielej sagatavotajā formā.
7. Pa virsu uzber ogas un cep krāsnī 15 - 17 minūtes.
Foto: Rama
8. Pasniedzot apkaisa kūku ar pūdercukuru un bauda kopā ar saldējumu vai putukrējumu.

Lai labi garšo!
Foto: Rama
Uz augšu