Rīsu sacepums ar ērkšķogām

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g rīsu
  • 600 g piena
  • 150 g ērkšķogu
  • 40 g sviesta
  • 2 olas
  • 100 g cukura
  • Vanilīns
  • Sāls
  • Rīvmaize

Pagatavošana

60 min.
  1. No rīsiem pienā izvāra biezputru. Nogatavojušās ērkšķogas saspaida, samaisa ar cukuru, pievieno biezputrai kopā ar vanilīnu, kausētu sviestu un olas dzeltenumiem, iecilā saputotus olu baltumus. Masu pilda ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cep apmēram 30-40 min. Atdzesētu pasniedz ar ogu mērci.

Komentāri

Aelita 2012. gada 25. jūlijs 15:49
"Kas var būt labāks par šo"

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti