Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sakņu sautējums ar cūkgaļu

2005. gada 4. maijs
Foto: Depositphotos.com
Tāds kārtīgs latvieša ēdiens - pietiekamā daudzumā gan gaļas, gan dārzeņu. Ierastos burkānus un kāpostu nedaudz papildinās kālis.
Pagatavošana
50 min
1. Liek sautēties bukānus, kuri sagriezti ne visai lielos gabalos. Pēc kāda laika pievieno sagrieztus kāpostus.
2. Pa to laiku sacep cūkgaļu - vairāk apbrūnina, jo pārējais notiks sautēšanās procesā. Kā gaļa skaisti brūna - liek katlā pie burkāniem un kāpostiem.
3. Pieliek sāli. Pēc 20 minūtēm liek klāt kartupeļus un kāļus. Kad sautējums gatavs, pieliek piciņu sviesta.
Var pasniegt ar krējumu un zaļumiem.

Labu apetīti!
Uz augšu