Wok

2010. gada 1. novembris
Foto: marika jasa
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež cūkgaļu mazos kubiciņos apviļā garšvielās (sāls, pipari, zaļumu garšvielas, tas pēc izvēles) un liek wok pannā cepties ar nelielu daudzumu eļļas.
Foto: marika jasa
2. Atsevišķā bļodiņā ieber abas paciņas nūdeļu un uzlej verdošu ūdeni virsū, atstāj uz 2 min. un nūdeles ir gatavas.
Foto: marika jasa
3. Atsevišķā bļodiņā izlej tomātu mērci, pielej klāt sojas mērci un pēc garšas pieber cukuru un sāli, tā lai sanāk saldskābena garša, var pielikt klāt arī mango čilī mērcīti asumiņam vai jebkādu citu garšvielu asumam.
Foto: marika jasa
4. Kad gaļa ir izcepusies, wokā ieber sasaldētos dārzeņus un apcep, kad dārzeņi gatavi pieliek klāt nokāstās rīsu nūdeles, apcep nedaudz un tad pielej klāt mērci. Uz lēnas uguns visu kārtīgi samaisa un Woks ir gatavs!!
Foto: marika jasa
5. Bon appétit
Uz augšu