Melone ar garnelēm (x 4 cilv.)

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 neliela melone
  • 300 - 400 g garneļu (bez galvām; es izmantoju saldētās arī)
  • Sāls, melnie pipari, olīveļļa

Pagatavošana

15 min.
  1. Melones ēdamo daļu sagriezt nelielos kubiciņos un sabērt salātu traukā.
  2. Uzvārīt katliņā ūdeni, pasālīt un tad novārīt tajā garneles (saldētās garneles, ko izmantoju, novāras 1 minūtes laikā. Tās gan atkausēju pirms tam), bet ja laiks nav norādīts vai garneles ir svaigas, tad pietiek paskatīties līdz garneles paliek “rozīgas”. Izkārst un pievienot melonei. Visu pavisam nedaudz pasāla, pievieno piparu, nedaudz olīveļļu un iecilā ar dakšām.
  3. Paturēt ledusskapī un pasniegt aukstus šos salātus.
  4. Es šos salātus pasniedzu pirms pirmā ēdiena. Vasarā dikti atsvaidzinoši. Piedevām, ja ir izdevies nopirkt gardu meloni, tad kontrasts starp sāļo un saldo ir burvīgs.
  5. P.S. Gribētājs var pievienot šiem salātiem arī kubiņos sagrieztu mozzarella’s sieru (100 g).

Komentāri

Artūrs 2016. gada 29. jūlijs 16:40
Baigi labā recepte! Pagatavoju, kad gaidīju radus ciemos. Sanāk ļoti ātri, vienkārši un visiem tiešām labi garšoja.
Varu vēl ieteikt pievienot rukolas lapas un pagatavot mērci no citrona sulas, balsamico ētiķa, angļu sinepēm un olīveļļas

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti