Ķirbju salāti Helovīnā

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 skārdene melno pupiņu
  • 250 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma
  • 1 smalkos gabaliņos sagriezts sarkanais sīpols
  • 100 ml smalki sakapātu pētersīļu
  • Salātu mērcei
  • 1 ēd. k. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 1 ēd. k. Dižonas sinepju
  • 1 ēd. kr. baltvīna etiķa
  • 3 ēd. kr. rapšu eļļas
  • 1 sarīvēta ķiploka daiviņa
  • ½ tējk. melno piparu
  • Šķipsna sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Pupiņas noskalo.
  2. Ķirbjus liek vārošā ūdenī ar sāli un vāra 2-3 minūtes atkarībā no ķirbju gabaliņu lieluma. Tad izkāš un noskalo aukstā ūdenī.
  3. Pupiņas, ķirbjus, sīpolu un pētersīļus samaisa un liek bļodā vai izgrebtā ķirbī.
  4. Salātu mērces sastāvdaļas samaisa kopā un pārlej pāri salātiem. Patur salātus dažas stundas ledusskapī, ļaujot garšām sasūkties kopā.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti