Ķirbju zupa Helovīnā

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma
  • 1 gabaliņos sagriezts sīpols
  • 100 ml smalkās strēmelītēs sagriezta purava
  • 1 strēmelītēs sagriezta sarkanā paprika
  • 1 strēmelītēs sagriezts burkāns
  • 1 puravs
  • 1 paprika
  • 1 burkāns
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 1 ēd. k. karija pulvera
  • 2 tējk. Dansukker Farīna cukura
  • 1 l dārzeņu buljona
  • Sāls
  • Pipari
  • 200 ml saldā krējuma

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņā sakarsē eļļu, pieliek kariju un Farīna cukuru. Pievieno ķirbi un sīpolu un viegli apcep.
  2. Pielej buljonu, nosedz ar vāku un vāra uz lēnas uguns apmēram 20 minūtes.
  3. Izņem biezumus kopā ar daļu buljona no katliņa un sablendē, tad ielej atpakaļ. Pielej krējumu un uzsilda, bet nevāra. Pieber sāli un piparus.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar puraviem, papriku un burkāniem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas