Pasta ar brokoliem

2010. gada 29. oktobris
Foto: Nadina Biondo
Pagatavošana
30 min
1. Uzsildita pannaa ar augstam malam ielej olivellu, pievieno kiploka daivinu un smakli sasmalcinatu sipolu. Tad pievieno ziedkopas sagrieztu brokoli (ne parak lielos gabalinos), kubinos sagrieztus tomatus, sali nedaudz, jo ansovu filejinas parasti ir pasalas, uzlej baltvinu, uzliek vaku un pasutina 15min., pievieno ansova filejinas - saspaida cepoties, lai nepaliktu zivs gabaini bet tada ka putrina, pievieno parmezanu un atkal uzliek vaku uz 3min. Tad no pannas iznem vairak par pusi brokolus, noliek malina. Esoso pannas saturu sablendere. Ja ir izveidojies pasauss blenderejums, blenderejot pievieno nedaudz varita udens. Kad tas izdarits, izveidoto masu iejel atpakal pannaa, pievieno nedaudz udeni un malina atliktos brokolus. Uzvara makaronus, gatavus nokaas un bez skalosanas ieber pannas saturaa, visu ruupiigi samaisa un pasniedz uzreiz ar paarkaisiitu parmezaana sieru.
2. Labu apetiiti!
Uz augšu