Rudens trusis

3 1

Sastāvdaļas

  • Neliela truša gaļa
  • 3 -4 tomāti
  • 2 -3 ēdamkarotes olīveļļa
  • 500 ml saladais krējums
  • 3 ķiplokdaiviņas
  • Lauru lapas, salvija, majorāns
  • Sāls, svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Truša gaļu sagriezt gabaliņos un nelielām porcijām apcept uz ļoti karstas pannas kopā ar ķiplokiem.
  2. Apcepto trusi ievietojiet sautējumā katlinā, pielejiet saldo krējumu, garšvielas, ja ir nepieciešams, arī siltu ūdeni tik daudz, lai truša gaļa ir pilnībā apklāta. Kamēr tusis sāk sautēties uz tās pašas pannas apcepiet smalki sagrieztus tomātus eļļā. Kad tomāti ir kārtīgi izcepušies, pievienoiet tos truša sautējumam.
  3. Sautējumu turat uz uguns 1,5-2 stundas, laiku pa laikam apmaisot, ja nepieciešams, pievienojiet siltu ūdeni. Kad truša gaļa ir mīksta, pievienojiet sāli un svaigi maltus piparus.
  4. Labi garšo ar sautētiem dārzeņiem - puķkāpostiem, kabačiem un baklažāniem.

Komentāri

mareks 2016. gada 5. novembris 10:43
laba recepte var soto pamainit bet original recepte ir laba

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni