Rudens trusis

2010. gada 26. oktobris
Foto: Jeva Karabeško
Pagatavošana
120 min
1. Truša gaļu sagriezt gabaliņos un nelielām porcijām apcept uz ļoti karstas pannas kopā ar ķiplokiem.
2. Apcepto trusi ievietojiet sautējumā katlinā, pielejiet saldo krējumu, garšvielas, ja ir nepieciešams, arī siltu ūdeni tik daudz, lai truša gaļa ir pilnībā apklāta. Kamēr tusis sāk sautēties uz tās pašas pannas apcepiet smalki sagrieztus tomātus eļļā. Kad tomāti ir kārtīgi izcepušies, pievienoiet tos truša sautējumam.
3. Sautējumu turat uz uguns 1,5-2 stundas, laiku pa laikam apmaisot, ja nepieciešams, pievienojiet siltu ūdeni. Kad truša gaļa ir mīksta, pievienojiet sāli un svaigi maltus piparus.
4. Labi garšo ar sautētiem dārzeņiem - puķkāpostiem, kabačiem un baklažāniem.
Uz augšu