Ķirbju-vistas zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • Kālis
  • Gabals kjirbja
  • Sipoli
  • Vista
  • Karijs
  • Pipari
  • Sals
  • Kausetais siers
  • Lociņi

Pagatavošana

40 min.
  1. Liek katla varities vistas gabalu ar kaulu(piem. vistas krutinja, vistas stilbinsh sparinji utt)
  2. kad vista ir gatava izkash un buljonu atstaj katla.
  3. sarive kali un kjirbi, un liek katla kopa ar vistas buljonu un liek varities uz plits.
  4. sagriezh sipolus un liek margarina vai sviesta cepties pec laicinja pievieno pa gabalinjiem saplesto vistu kas ieprieksh tika varita.
  5. kad kalis ar kjirbi ir miksti , pievieno saceptos sipolus ar vistu un vara talak pievienojot kauseto sieru, kariju un piparus.
  6. pasniedz pa virsu zupai uzberot sagrieztus locinjus.
  7. labu apetiti. :)

Komentāri

Anda Vērpēja 2016. gada 29. oktobris 18:49
Garšīga zupa, paldies!
!eva 2013. gada 5. aprīlis 17:02
Diezgan ātri uztaisāma, ļoti garšīga, un veids kā ķirbju neēdājiem to iemānīt. Paldies par recepti!
Antra 2012. gada 13. janvāris 16:32
Man labi noderēja šī recepte, paldies! Cienāju viesus, bija garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas