Sākums > Receptes > Uzkodas

Dārzeņu uzkoda ar diļļu mērci

2010. gada 20. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Kabaci sagriež ripiņās, burkānu gareniski 4 daļās, nomizotu batāti gabaliņos, sīplus uz pusēm. Visu liek bļodā.
2. Visu dārzeņus liek blodā, apsāla, sapiparo, pievieno nedaudz eļļas, samaisa.
3. Liek dārzeņu pannā, cep 180 grādo apmēram 35 minūtes, līdzi visi dārzeņi gatavi - tiem jābūt mīkstiem, taču nav jājūk ārā.
4. Kamēr dārzeņi cepas, sajauc visas nepieciešamās sastāvdaļas mērcei un atstāj ievilkties.

Pasniedz izceptos dārzeņus ar mērci - brīnišķīga uzkoda.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu