Cepts ābols ar biezpiena micīti

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 lieli āboli
  • Biezpiens 200gr
  • 2 olu dzeltenumi
  • Divas ēd.karotes skābā krējuma
  • Divas tēkarotes kartupeļu cietes
  • Vaniļas cukurs 1 tējkarote
  • Cukurs pēc katra garšas izjūtām (atkarīgs arī, cik skābi ir āboli)
  • Dzērvenes viena sauja

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus pārgriež uz pusēm, iztīra un izgrebj, lai ir vieta pildījumam. Biezpienu sajauc ar skābo krējumu, olu dzeltenumiem, cukuru, vaniļas cukuru, kartupeļu cieti, sasmalcina lielāko daļu no dzērvenēm un pievieno masai.
  2. Pannu iesmērē ar margarīnu cepšanai un kārto ābolu pusītes. Piepilda tās ar biezpienu un pa virsu izrotā ar atlikušajām dzērvenēm. Liek cepeškrāsnī un cep apm. 180 grādu temperatūrā 30 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti