Cāļa cepetis

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 atdzesēts cālis
  • 1 paciņa majonēzes
  • 4 paciņas rīsu
  • 4 kubiki vistas buljona
  • Ķiploki
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Rīsus izvāra (vārot pieber mazliet sāli), nedaudz atdzesē, pieliek vistas kubikus, majonēzi, visu samaisa. Cāli ieberž ar sāli+pipariem un ķiploku. Cāli pilda ar rīsiem. Vajadzīgs maisiņš, kurā var cept cepeškrāsnī. Cāli liek maisiņā, apkārt vēl apliek atlikušos rīsus. Maisiņam aizsien galus. Liek cepties cepeškrāsnī 190-230 grādos 1 stundu.

Komentāri

janeks 2012. gada 23. februāris 13:02
Bija labs, tikai 4 kubiņi buljona bija stipri par daudz - par daudz sāļi tie rīsi bija.
amanda 2011. gada 30. decembris 20:05
man garsoja vienigais risi man ta nevisai :)
Aris Ūķenieks 2010. gada 28. jūnijs 11:06
Jā, es to pagatavoju. sanāca tīri labi.Esmu apmierināts.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes