1. Samaisa saspiestu ķiploku, sasmalcinātu aso piparu, ingvera sakni, olīveļļu, jūras sāli un samaltus baltos piparus. Tīģergarneles sagatavotā marinādē tur 1 h. Atsevišķi saputo olas ar sinepēm, sāli. Pakāpeniski lej klāt olīveļļu, augu eļļu un beigās ieputo mērcē anšovus. Čabatas šķēles apziež no vienas puses ar kaņepju sviestu, liek sakarsētā, sausā pannā ar sviestu uz leju. Apcep no abām pusēm, līdz šķēles zeltainas. Arī tīģergarneles apcep sausā pannā, nenotecinot marinādi. Noskalotas un rupjos gabalos saplūkātas salātu lapas viegli pārlej ar daļu no sagatavotās mērces, apmaisa un liek šķīvī. Virsū kārto garneles, kaņepju maizītes un uzrīvē parmezāna sieru. Var pārliet visu vēl ar mērci.