Marinētu tīģergarneļu salāti

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g tīģergarneļu
  • 100 g sviesta
  • 150 g sviesta pupiņas
  • 50 g gaišās sojas
  • 30 g dedzinātas sezama eļļas
  • 4 ķiršu tomāti
  • 1 svaiga čili pāksts
  • 1 ķiploks
  • Citronzāle
  • Koriandrs
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Tīģergarnelēm ar šķērēm pārgriež muguras bruņas un izvelk. Sagriež čili, sakapā citronzāli, ķiploku, koriandru piparus un sāli, visu samaisa ar sezama eļļu. Pagatavotajā marinādē tur garneles 10 min. un tad no abām pusēm apcep sviestā. Tomātus un sviesta pupiņas apcep. Visu kārto zupas šķīvī, virsū liek garneles un aplej ar mērci, kas izveidojusies pannā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti