Risoto ar liellopa gaļu un garnelēm

4 1

Sastāvdaļas

  • 12 tīģergarneles
  • 500 g liellopu filejas
  • 500 g baraviku
  • 500 g rīsu
  • 200 g Parmezāna siera
  • 200 g ūdens
  • 150 g baltvīna
  • 4 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Mazie tomāti
  • Olīvas
  • 2 ēdamk. eļļas
  • 1 buljona kubiņš
  • Vegeta
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzkarsētā eļļā apcep sīki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Pievieno vīnu, rīsus, ūdeni un buljona kubiņu, sautē 30 min. Atsevišķi apcep sēnes. Sagriež liellopu fileju, izklapē, pārkaisa ar garšvielām un apcep. Notīra un apcep garneles. To visu pievieno risoto, pierīvējot klāt Parmezāna sieru. Pasniedz dekorētus ar timiānu, rozmarīnu, mazajiem tomātiem un olīvām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni