Pasta ar lasi un saulē kaltētiem tomātiem

3 1
Pasta ar lasi un saulē kaltētiem tomātiem
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g pastas pēc izvēles
  • 300 g laša filejas
  • 10 saulē kaltēti tomāti eļļā
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Pipari
  • 100 g siera Dor Blue
  • Sāls
  • Ūdens
  • Pētersīļi

Pagatavošana

40 min.
  1. Pēc norādījumiem uz iepakojuma sālsūdenī, izvāra pastu.
  2. Pannā uzkarsē olīveļļu, tajā apcep šķēlītēs sagrieztu ķiploku - bet uzmanās, nedrīkst piedegt. Ķiploku izmet, tajā pat eļļā apcep laša gabaliņu - līdz gaiši rozā tonim - nepārcep.
  3. Saulē kaltētos tomātu sagriež sev tīkamos gabalos, to pašu dara ar sieru.
  4. Kārto porcijas - liek pastu, uzkaisa svaigi maltus piparus uz tās lasi, pārber tomātus, abus siera veidus un pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus. Ja vēlas, visu var samaisīt arī kopā.

    Labu apetīti!
    Kārto porcijas - liek pastu, uzkaisa svaigi maltus piparus u...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Nadina Palija 2010. gada 21. oktobris 10:53
Tiesam ar Jums te var saputroties lidz pilnigam sviestam. Latvija var nopirkt tiesam fileju ar asakam. Ja ir gruti iedomaties, tad nevajag lieki piepuleties. Sicilija VISPAR NAV lasa fileju vez asakam. Ja ari to ir gruti izteloties, tad vispar nevajag iedzilinaties.
Seit esmu registrejusies nejau lai noskaidrotu kur un ko var nopirkt, bet kadas receptes velos ieteikt citiem si portala lietotajiem. Ja velaties turpmak izteikt pamacosus komentarus, varat drosi savu viedokli paturet pie sevis.
P.s. Sis, mauprat, ir recepsu portals... Pareizrakstibas un pareizu viedoklu un domu izteiksanas portali iespejams eskiste, tacu tas mani interese mazak. Lietas butibu ir svarigi saprast...
aa 2010. gada 20. oktobris 13:54
To Nadina
??? Dažus komentārus atpakaļ apgalvojat, kā Latvijā nopērkama šī laša fileja ar asakām. Tagad sakat, ka tas ir Sicīlijā??? Atkārtoju- ja zivs liemenis ir ar asakām, tad tā nav fileja. Saucat kā gribat. Tiešām tik grūti saprast?
Nadina Palija 2010. gada 20. oktobris 10:27
RE: aa
Sicilija, kur es dzivoju tirgo tikai un vienigi fileju ar asakam. Zobenzivi un tunci bez. Viniem lasis neko neizsaka - tadel ari nekepajas gar to. Luk ta.
RE: bb
Kas gan ir asakas??? Sviests. Labu apetiti,iespejams ka LV desas ir Pasaules delikatese....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni