Kartupeļu biezputra minanda

4 1

Sastāvdaļas

  • 5 kartupeļi
  • 1 ļoti liels burkāns (vai arī divi mazāki)
  • 1 vidēji liels sīpols
  • Piens
  • Sviests
  • Sāls vai garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizojam kartupeļus un liekam uz palielas uguns vārīties.
     Nomizojam kartupeļus un liekam uz palielas uguns vārīties.
  2. Kamēr vārās kartupeļi tikmēr nomizojam burkānu un sīpolu.
     Kamēr vārās kartupeļi tikmēr nomizojam burkānu un sīpolu.
  3. Sīpolu sagriežam mazās, mazās daļiņās un burkānu sarīvējam, liekam uz pannas sviestā cepties.
     Sīpolu sagriežam mazās, mazās daļiņās un burkānu sarīvējam,...
  4. Kamēr burkāni un sīpoli cepās tikmēr nokāšam un sastampājam kartupeļus un pievienojam tiem pienu tik daudz, cik katram garšo.
     Kamēr burkāni un sīpoli cepās tikmēr nokāšam un sastampājam...
  5. Kad kartupeļi sastampāti tad pievienojam apceptos burkānus un sīpolus. Visu samaisām.
  6. Pasniedzam ar to, kas pašam šķiet piemērots.
  7. Lai labi garšo. :)
    Lai labi garšo. :)

Komentāri

Sanda 2014. gada 15. aprīlis 15:28
recepte nodereja ari berna ediena pagatavosanai!
Nastja 2012. gada 19. jūnijs 15:12
Man garšoja.
Everita 2011. gada 4. septembris 15:59
Ļoti noderēja šī recepte. Biezputra izdevās fantastiski garšīga. :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni