Kabaču kūkas

2010. gada 14. oktobris
Foto: Anttila
Pagatavošana
70 min
1. Smalki sagriezt papriku, tomātus un sīpolus. Piebērt maltajai gaļai piparus un sāli.
2. Sagriezt nenomizotus kabačus diezgan biezās šķēlēs. Izgrebt kabaču šķēlēm vidiņā iedobītes, kuras vēlāk tiks aizpildītas (tā, ka šķēles atgādina mazas bļodiņas).
3. Cepeškrāsns traukā ieliet mazliet eļļas un izkārtot tajā kabaču šķēlītes. Uzbērt tām nedaudz sāls. Tomātus, papriku un sīpolus piejaukt maltajai gaļai un samaisīt. Iepildīt gatavo masu kabaču šķēlītēs, ar kaudzīti.
4. Likt cepeškrāsnī 200 grādos uz aptuveni 30 minūtēm.
5. Tad izņemt laukā un uzkaisīt sarīvētu sieru un zaļumus un ielikt vēl uz 5 minūtēm cepeškrāsnī, kamēr siers ir izkusis.
Uz augšu