Aknu plācenīši

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu aknu
  • 2 olas
  • 50 g rīvmaizes
  • 1 sīpols
  • Sāls, pipari
  • Sviests

Pagatavošana

45 min.
  1. Aknas samaļ gaļasmašīnā, pievieno olas, rīvmaizi, sīki sagrieztus sviestā apceptus sīpolus, sāli, piparus un samaisa. Aknu masu ar karoti lej uz pannas sakarsētā sviestā un apcep plācenīšus brūnus.

Komentāri

Daiga 2012. gada 21. janvāris 18:44
Aknu plācenīšu recepti gatavoju kopā ar vīru. Es vairāk piepalīdzēju, bet vīrs bija šefpavārs. Sanāca ļoti smeķīgi. Rīt pie mums dosies ciemiņi, tad dzirdēsim atsauksmes. :)
Kristīne 2010. gada 16. maijs 08:51
Ļoti Labi! Es rīvmaizes vietā pievienoju miltus un visai masai klāt vēl ievienoju sveistu, tas plācenīšus padarīja mīkstākus! Bet recepte ļoti laba!!!
aija mazā 2010. gada 19. februāris 13:42
labais paēdiens!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes